5 tehnici pentru prosperitate

Scopul ultim al vizualizării creative este să transformăm fiecare moment din viața noastră într-un moment minunat de creație, în care alegem în mod natural viețile cele mai bune, mai frumoase și mai împlinite pe care ni le putem imagina ….

Mai jos ai 5 tehnici pentru a provoca manifestarea prosperității în viața ta

  1. Fă-ți o regulă din a-ți exprima mai mult aprecierea față de ceilalți, în cât mai multe moduri cu putință. Fă chiar acum o listă cu persoanele spre care ți-ar plăcea să-ți reverși dragostea și aprecierea, și gândește-te la o modalitate prin care să faci acest lucru pentru fiecare din restul zilelor tale care urmează. Revărsarea poate lua forma cuvintelor, a atingerii, a unui cadou, a unui apel telefonic sau a unei scrisori, a banilor sau a oricărui mod de a-ți utiliza talentele care să facă pe cineva să se simtă bine. Alege ceva care te face să te simți deosebit de bun, chiar dacă e un pic mai dificil pentru tine.

Exersează să spui mai multe cuvinte de mulțumire, apreciere și admirație pentru oameni, atunci când așa simți. „A fost frumos din partea ta să mă ajuți”. „Vreau să știi că apreciez asta”. „Ochii tăi erau strălucitori și frumoși când mi-ai spus asta, și mi-a făcut bine să te văd”. (Este în regulă să spui aceste lucruri, chiar dacă te simți un pic jenat!)

2. Caută prin bunurile personale după obiecte pe care nu le vrei cu adevărat sau nu le utilizezi foarte des și dă-le altora, care le vor aprecia mai mult.

  1. Dacă ești o persoană care încearcă să cheltuie cât mai puțini bani și vânează întotdeauna chilipiruri, încearcă să cheltui, fără să fie necesar, o sumă mică de bani în fiecare zi. Cumpără produsul care costă un pic mai mult în loc de cel care costă mai puțin, răsfață-te cu ceva în plus, plătește cafeaua pentru un prieten sau donează bani pentru o cauză nobilă. Chiar și o acțiune mică de acest gen este o demonstrație vizibilă că ai încredere în abundența pe care ai afirmat-o. Faptele sunt la fel de grăitoare ca și cuvintele în acest caz.

4. Zeciuiala. Zeciuiala este practica de a da un procent din venitul tău unei biserici, unei organizații spirituale, sau oricărui grup sau persoană care simți că aduce o contribuție meritorie în lume. Este un mod de a susține acea energie și, în același timp, de a recunoaște că tot ce primești vine din univers (sau de la Dumnezeu) și, prin urmare, dai înapoi sursei universale. Nu contează care este procentul. Până și să aloci zeciuiala de unu la sută din venitul tău îți va oferi o experiență continuă a revărsării.

5. Fii creativ. Gândește-te la alte modalități de a-ți revărsa energia în univers pentru binele tău și al altora.

Dacă te interesează mai multe informații despre vizualizare creativă poți căuta și asculta audiobookul Vizualizarea creativă. Utilizează puterea imaginației tale pentru a crea ce-ți dorești în viață, de Shakti Gawain

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s