Secretul manifestării

Cunoașteți toți deja „Secretul” cu legea atracției care manifestă ceea ce ne dorim cu adevărat. Cei mai mulți s-au străduit o vreme să transforme în realitate diverse, pentru a ajunge mai apoi la concluzia că și aceste concepte sunt tot un fel de apă de ploaie, menite să ne distragă de la realitate.

Dar dacă vă mai întrebați încă unde ați greșit de nu reușiți să aduceți spre voi ceea ce vă doriți, poate că veți găsi în aceste rânduri o explicație:

Nu puteți manifesta ceea ce nu sunteți.

E absurd, veți striga cu toții. Dacă eram deja nu mai aveam nevoie să mai cer și să mai fiu. Dar uitați un lucru. Atunci când spuneți „dă-mi”, spre univers, înseamnă că deja susțineți cu putere credința că nu aveți. Dacă spuneți „am nevoie” de fapt vă proclamați lipsa.

Mintea ta inconștientă nu face diferența între realitate și imaginație. La ea ajung informațiile prin intermediul senzațiilor pe care le experimentezi. Asta e tot ceea ce înțelege. Dacă ești trist, supărat, încrâncenat, convins de lipsuri, asta îi transmiți. Ea spune DA și face tot posibilul ca să ți le aducă mai departe în viața ta. Fii recunoscător, trăiește ca și cum ai avea deja ceea ce îți dorești, ca și cum dorința ți-ar fi împlinită și mulțumește pentru asta. Doar în acest fel mesajul pe care îl transmiți va fi că ai și vrei în continuare. Răspunsul va fi tot DA, și vei primi ceea ce simți, adică ceea ce EȘTI.

Nu te lăsa deraiat de ceea ce numești realitate și evidența simțurilor, care încearcă să te convingă că ești absurd în dorințe. Rămâi concentrat pe imaginea dorinței împlinite din gândurile tale. Dă-ți frâu liber imaginației și permite-ți să explorezi alte posibilități.

Orice crezi că e posibil se va îndeplini. Orice convingere ai se va transforma în realitate. Capacitatea ta de manifestare nu știe să interpreteze dacă lucrul pe care îl gândești, asupra căruia îți îndrepți atenția, este bun sau rău pentru tine. Știe să spună DA și să facă posibil.

Dacă îți dorești să ai prosperitate, dar convingerea ta fermă este aceea că nu ești demn de ea, atunci se va manifesta convingerea.

Neville o explică și mai clar:

„Timpul necesar de care au nevoie afirmațiile tale pentru a deveni fapte, dorințele tale pentru a fi îndeplinite,  este direct proporțional cu gradul de firesc al felului tău de a simți ca și cum ai fi deja cel care vrei să devii – de a avea deja ceea ce îți dorești.

Faptul că nu îți e firesc să fii cel care îți imaginezi că ești reprezintă secretul eșecului tău. Indiferent de dorințele tale, indiferent de cât de fidel și de inteligent urmezi calea, dacă nu îți e firesc să fii cel care vrei să devii, nu vei deveni niciodată acela”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s