Cancerul se poate vindeca prin meditație?

 Există mai mult de 200 de tipuri de cancer în întreaga lume și diferite moduri de tratament pentru acestea, cum ar fi chemioterapia, radioterapia, medicamente. Chiar dacă doctorii le recomandă pentru a stopa dezvoltarea celulelor canceroase, nici unul dintre medici nu va spune că provoacă vindecarea.

În ultimii ani tot mai mulți oameni au început să aleagă terapii alternative în locul produselor farmacologice. Yoga, meditația, nutriția vegană dau variante valide ale vindecării corpului prin intermediul minții care îl controlează.

Un studiu realizat la Harvard a documentat după 5 ani beneficiile pe care yoga și meditația le au asupra fiziologiei: pur și simplu modifică ADN-ul, rescriind răspunsurile cu care celulele reacționează la distrugere.

Pornind de la premisa că întregul nostru corp este doar o concretizare a gândurilor pe care le menținem în minte, teoretic fiecare dintre noi este direct răspunzător de bolile pe care le manifestă.

Nu se pot nega efectele pe care bolnavii din întreaga lume le resimt în urma meditației: reducerea stresului și anxietății, senzația de calm și pace în întregul corp. Îndiferent dacă este vorba despre cancer sau orice altă boală terminală, practicarea constantă a meditației poate fi de un real ajutor în perioada traumatizantă de după diagnosticare.

Foto de pe http://reallifeglobal.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s