Totul este energie

Vector illustration of a realistic style of bright glowing lightning isolated on a dark, natural light effect.Universul e făcut din energie.

Einstein ne-a învățat că orice lucru care este materie este energie, deci toate lucrurile fizice pe care le vedem, și chiar și corpul nostru, sunt făcute de fapt din energie. Noi trăim într-un univers energetic și totul la noi este energie.

Dar nu e nevoie să aprofundezi și să știi ceva despre știință ca să înțelegi că viața înseamnă doar energie. Tot ce trebuie să faci este să te gândești la propria ta viață. Gândește-te la oamenii care îți sporesc energia și la cei care te secătuiesc. Gândește-te la mâncărurile pe care le mănânci și care te fac să te simți grozav și la acelea care te fac să te simți somnoros. Gândește-te la proiectele de la serviciu care te energizează și la cele care te epuizează.

 

Totul este energie. Ea se află în gândurile noastre, în cuvintele pe care le spunem, în muzica pe care o ascultăm și în oamenii cu care ne înconjurăm.

 

Uită-te la televizor la fotbal sau la baschet profesionist și vei auzi mereu comentatorii vorbind despre energia echipei, energia unui jucător sau energia fanilor. Intră în orice arenă sau stadion și poți simți energia mulțimii. E ca și cum ar fi electricitate în aer. Antrenorii vorbesc adesea despre cum jucătorii lor sunt pe aceeași lungime de undă sau cum echipa e pur și simplu lipsită de sincronizare. Ei vor spune de asemenea lucruri ca „Jucăm cu multă energie azi.“ Totul se referă la energie.

Ai lucrat vreodată cu un coleg și amândoi știați ce urma să spună celălalt? Sau ați spus același lucru în același timp?

Gândurile noastre sunt puternice deoarece sunt încărcate cu energie. De aceea este important să-ți notezi viziunea pentru viață, muncă și familie. Există o energie a gândului, iar atunci când identifici ce-ți dorești și-ți notezi viziunea, începi procesul de mobilizare a energiei pentru a crea viața pe care ți-o dorești.

 

La urma urmei, nu te poți duce undeva dacă nu ai o viziune a locului unde vrei să ajungi. E ca și cum ai vrea să construiești o casă fără un plan și o imagine a cum va arăta. E ca și cum ai conduce un autobuz fără să cunoști destinația.

Așa că, te rog, spune-mi că ai o viziune. Spune-mi că știi unde vrei să mergi. Autobuzul energiei te va ajuta să ajungi mai ușor și în siguranță acolo!

Credit photo Freepik

Lasă un comentariu